Hudvård Katrineholm

HelaDu Hudvård – Professionell hudvård i närheten av Katrineholm

HelaDu Hudvård

Varmt välkommen till HelaDu Hudvård, en skönhetssalong för dig runtomkring Katrineholm. Här är du i trygga händer hos en auktoriserad hudterapeut och massör med många års erfarenhet inom branschen. Vår ambition är att du alltid ska lämna salongen med ett leende på läpparna.

Hos oss får du kvalitetsbehandlingar som ger fantastiska resultat, och det alltid till ett rättvist pris. Vi anpassar våra behandlingar utifrån din situation och behov, så att du kan få de resultat som du önskar. Du bokar din behandling genom bokadirekt, har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss.

Hudvård

Vi hjälper dig att ta fram ditt bästa jag. Utifrån dina önskemål och behov får du en förstklassig hudvårdsbehandling med synliga resultat. Vi har lång erfarenhet av hudvård och kan hantera många olika hudtyper. HelaDu Hudvård är det självklara valet för dig i Katrineholm.

Dermalogica Pro

Under våra behandlingar används hudvårdsprodukter från serien Dermalogica Pro. Det finns även möjlighet att köpa produkter i vår salong. Dermalogica är ett marknadsledande företag inom hudvårdsbranschen och har genom åren levererat kvalitetsprodukter.

Salongen

Vår salong finns i närheten av Katrineholm, här välkomnas du med ett trevligt bemötande i en stilren och harmonisk miljö. Vi har inga fastställda öppettider utan våra öppettider varierar för att passa så många som möjligt. Välkommen till vår salong, boka din skönhetsbehandling!

Vill ni veta mer?