Massage Hälleforsnäs

HelaDu Hudvård – Avkopplande Massage i Hälleforsnäs

HelaDu Hudvård

Varmt välkommen till HelaDu Hudvård, en skönhetssalong för dig runtomkring Hälleforsnäs. Här är du i trygga händer hos en auktoriserad hudterapeut och massör med många års erfarenhet inom branschen. Vår ambition är att du alltid ska lämna salongen med ett leende på läpparna.

Hos oss får du välgörande behandlingar som ger fantastiska resultat, och det alltid till ett rättvist pris. Vi anpassar vår massagebehandling utifrån din situation och behov, så att du kan få de resultat som du önskar. Du bokar din behandling genom bokadirekt, har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss.

Massage

Vi erbjuder en avkopplande och välgörande massage som hjälper mot ömma och stela muskler samt leder. Massage fungerar även utmärkt för att lindra stress och lösa upp spänningar i kroppen. HelaDu Hudvård är det självklara valet för dig i Hälleforsnäs, unna dig själv en härlig massage!

Andra tjänster

Utöver massage så erbjuder vi även skönhetsbehandlingar. Till oss kan du vända dig för att få lyxiga ansiktsbehandlingar, vaxning samt behandlingar inom bryn och fransar. Vi har stor kunskap inom hudvård och arbetar med kvalitetsprodukter för att uppnå förstklassiga resultat. 

Salongen

Vår salong finns i Hälleforsnäs, här välkomnas du med ett trevligt bemötande i en stilren och harmonisk miljö. Vi har inga fastställda öppettider utan våra öppettider varierar för att passa så många som möjligt. Välkommen till vår salong, boka din massage idag!

Vill ni veta mer?